Angelguidance

Spirituele hulplijn

Spirituele hulplijn AngelGuidance is er om paranormaal advies te ontvangen van lichtwerkers. Lichtwerkers die met liefde hulp bieden aan jou zodat jij antwoorden en inzicht krijgt in jouw huidige situatie. Jij kunt gebruik maken van de Spirituele hulplijn wanneer het jou gelegen komt. Per telefoon kun je advies winnen maar de Spirituele hulplijn van AngelGuidance biedt meerdere mogelijkheden om advies en inzicht te verkrijgen.

Bij de Spirituele hulplijn van AngelGuidance kun je altijd weer terugvallen op de lichtwerker waar jouw aandacht naar uitgaat. Krachtige mediums, paragnosten, astrologen, tarotisten en helderzienden zijn regelmatig aanwezig om jou een consult te geven waar jij echt mee geholpen bent.

Carolien de Bree is 1 van onze paragnosten. Een zeer bekend gezicht voor veel mensen vanwege haar werkzaamheden voor tv. Paragnost Diana heeft inmiddels haar talenten al met vele mogen delen en mensen op weg geholpen dankzij haar paranormale gave. Diana weet haar gave goed te gebruiken om jou helderheid te bieden daar waar het even donker lijkt.

Medium Gerda is onder andere gespecialiseerd in de werking van kleuren, aura’s, chakra’s en kan waarnemen welke kleuren er veel in jouw aura voorkomen. Een prachtige gave die Gerda graag met jou deelt. Daarbij beschikt Gerda tevens over de mediamieke gaven om overleden dierbare waar te nemen.  Dit is slechts een kleine greep uit het prachtige team van AngelGuidance.

 

Spirituele hulplijn AngelGuidance

Spirituele hulplijn

Paragnost
Carolien de Bree

De lichtwerkers van AngelGuidance geven advies, inzicht en helpen jou graag op weg. Jij kunt iedere vraag stellen die voor jou belangrijk is. Wil jij iets weten over de liefde, werk, toekomst, relaties, familie, gezin, verhuizing of heb je wellicht een andere vraag? Door een consult te ontvangen breng jij helderheid in jouw leven en kun jij weer verder.

Je kunt een consult ontvangen vanaf 18+ En vragen op medisch vlak kunnen alleen beantwoord worden door jouw arts/specialist