Angelguidance

AngelArt

Welkom bij AngelArt.

Kunstenaars zijn veelal intuïtief en spiritueel en geven vorm aan hun gevoel, intuïtie, gave en waarnemingen. Deze uiting kunnen de meest mooie en bijzondere vormen ontstaan waar ieder mens van kan genieten.

AngelArt is een pagina waar jij creaties van intuïtieve en spirituele kunst kunt delen en het werk van andere kunt bekijken. Wil jij jouw kunst plaatsen bij AngelGuidance? Dan ben je van harte welkom om het via de mail te laten weten. Als jouw creatie geplaatst wordt op AngelArt dan komt er tevens een link naar jouw website of fb pagina te staan.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

 

Ose del Sol heeft een schilderij gemaakt “Donna of peace” voor het gala van  peace, justice and security foundation in den Haag. Klik hier om meer werk van Ose te bewonderen.

(Foto Mugge Fischer presenteerde het schilderij op het gala)

 

paranormaal consult

 

 

Dennis Groenendaal     Klik hier om meer werk van Dennis te bekijken

spiritueel advies

 

 

Dario Poli ontmoet Bettina Huggino. Klik hier om te lezen

Bettina Huggino

 

Ellen Hanique  Klik hier om naar haar fb te gaan en meer werk van haar te bewonderen

AngelGuidance paranormale spirituele hulplijn

 

Karin Gyallai Art   Klik hier om naar de fb pagina te gaan 

AngelsArt

 

Twinsouls @Kosta  Klik hier om naar de fb pagina te gaan 

paranormale hulplijn

 

Rietje Hopstaken   Klik hier om in contact te komen met Rietje

Lichtwerker AngelGuidance

 

AngelArt

Wees welkom om jouw kunst te delen. AngelArt wordt in meerdere landen gezien en maakt het mogelijk jouw werk meer bekendheid te geven. Of je nu al veel naamsbekendheid hebt of dat je nog maar net begint, jij bent welkom en maak gebruik van de naamsbekendheid van AngelGuidance. Tot nu toe zijn er veel schilderijen geplaatst maar iedere vorm van kunst is welkom. Vul het bovenstaand formulier in en dan zal Carolien de Bree spoedig contact met je opnemen en met je doornemen welke link en welk kunstwerk er op de site geplaatst zal worden. AngelGuidance is meer dan alleen een spirituele hulplijn.