Angelguidance

welkom

Paranormale hulplijn AngelGuidance.

Paranormale hulplijn AngelGuidance is de site om in contact te komen met lichtwerkers, paragnosten, mediums, tarotisten en nog veel meer consulenten met verschillende specialismen op paranormaal gebied. Een paranormale hulplijn die meer biedt dan alleen een consult per telefoon.

De lichtwerkers beschikken over paranormale gaven en een ruime schat aan kennis in het geven van consulten.

De lichtwerkers van AngelGuidance vragen jou om met je hart te kijken en te voelen met wie jij in contact wilt komen. Wij nodigen jou uit om de profielen te lezen en te voelen wie er het beste bij jou past. De eerste persoon die er voor jou uitspringt/opvalt is vaak de gene die voor jou geschikt is om in te voelen op jouw energie en je verder op weg te helpen. Vraag de engelen om hulp bij het kiezen van een lichtwerker en laat jouw ziel kiezen.

AngelGuidance is meer dan een paranormale hulplijn. Veel mensen die gevoelig zijn voor het spirituele zijn vaak ook creatief. Sommige in het maken van kunst en sommige in het schrijven van gedichten. AngelGuidance biedt de mogelijkheid voor die gene die er behoefte aan hebben hun werk te delen het op de site te plaatsen met tevens een verwijzing naar jouw site of wellicht fb pagina. Om een eerste indruk te krijgen waar jouw werk geplaatst kan worden ga dan naar AngelArts en/of AngelPoëms

De lichtwerkers van de paranormale hulplijn AngelGuidance helpen jou graag op weg door een prachtig consult te geven. Jij bent welkom met al jouw vragen over de liefde, werk, relatie, toekomst, uitdagingen, talenten, contact met overledenen, gidsen en engelen. Door jouw vragen te stellen aan een lichtwerker van AngelGuidance kun jij antwoord, inzicht en duidelijkheid verwachten waardoor jij weer in jouw kracht komt te staan en met goede moed de toekomst tegemoet zal gaan.

Much love, AngelGuidance

 

paranormale hulplijn

 Paranormaal advies op medisch vlak kunnen de adviseurs niet voor U beantwoorden. Raadpleeg daarvoor altijd Uw arts/specialist.

Een consult is alleen voor 18+