Angelguidance

AngelKeys SMS

AngelKeys sms zijn de sleutels die aangereikt worden om antwoorden te ontvangen op de vragen die in jouw leven spelen.

Meerdere lichtwerkers van AngelGuidance geven consulten per sms en reiken jou de sleutel aan zodat jij weer verder kunt. Zo is het mogelijk om verschillende vragen per sms te stellen en spoedig antwoord te ontvangen van de lichtwerker van jouw keuze. AngelKeys sms is toegankelijk, makkelijk en een snelle manier tot een consult.

sms Angel 01 naam leeftijd en jouw vraag naar 7373 en Carolien zal per sms spoedig antwoord geven.

Er is niet altijd tijd of gelegenheid om een gesprek per telefoon aan te gaan. Daarvoor kun jij nu gebruik maken van de sms. Als jij een sms stuurt dan ontvang je maximaal 2 berichten terug (1.50 p.o.b.)

Wil jij graag een vraag stellen aan lichtwerker Gerda? Dan sms je Angel 02 jouw naam jouw leeftijd en jouw vraag naar 7373.

Op ieder profiel van de lichtwerkers staat aangegeven of die gene waarnemingen geeft per sms. Tevens kun je hieronder een overzicht vinden van de lichtwerkers die per sms antwoord geven op jouw vragen.

Carolien 01, Petra 05, Diana 06, lichtwerker Jolanda 07 en spiritueel coach Sharon box 14.

 

Petra 05 is dé sms topper! sms Angel 05 naar 7373 Stuur jouw vraag, naam en leeftijd in het bericht mee.

 

De lichtwerkers zullen binnen 48 uur antwoord te geven op jouw vraag. Wil jij geen consult meer ontvangen per sms? Stuur dan geen vraag meer en het consult stopt automatisch na het antwoord op jouw laatst gestuurde vraag.

 

spirituele hulplijn

 

Een consult per sms is alleen voor 18+      Vragen op medisch advies mogen de lichtwerkers geen antwoord op geven. Raadpleeg altijd uw arts/specialist.

Wilt U meerdere vragen stellen en/of een foto mee sturen dan adviseren wij een consult aan te vragen per email. Voor meer informatie over een email consult kunt U een kijkje nemen in de consultshop De sms is alleen voor gebruikers in Nederland.

Welkom bij AngelKeys sms

AngelKeys sms