Angelguidance

paragnost

Paragnost valt onder de paranormale gave van het invoelen op de energie. Het kan zijn jouw energie of van iemand in jouw omgeving. Een paragnost kan invoelen op jouw situatie, omstandigheden en/of personen om jou heen.

Als jij wat meer wilt weten over jouw liefdes leven, bijvoorbeeld als je nieuwe ontmoetingen aangaat en je wilt weten of het wat zal worden of dat jullie bij elkaar passen dan kun je die vraag aan een paragnost stellen.

Ben jij op zoek naar hulp ivm onenigheid binnen de familie en jij wilt weer een heldere kijk krijgen op wat er gaande is, hoe je daar het beste mee om kunt gaan, wat is jouw eigen aandeel en wat mag je bij de ander laten. Dan  is een paragnost de aangewezen persoon om jou hierbij te helpen. Een paragnost kan jou leren filteren wat van belang is en wat niet.

Om hulp te ontvangen bij relatie problemen kun je ook bij 1 van de paragnosten van AngelGuidance terecht. Wil je meer weten over de toekomst ivm werk, liefde, relaties, opvoeding, ontwikkeling van jouw eigen paranormale gave of wellicht een andere vraag dan ben je van harte welkom bij de lichtwerkers van AngelGuidance.

Na een consult zul je merken dat je meer innerlijke rust ervaart en een heldere kijk op de toekomst hebt. Het geeft inzicht en overzicht in jouw leven waardoor de zorgen die je had op de achtergrond komen en jij weer dichter bij jezelf komt. Door middel van een consult krijg je de tools aangereikt waardoor je niet meer zo snel in onzekerheid zult verkeren. Vertrouwen in jezelf en vertrouwen in jouw levensweg. Kom weer in je kracht te staan door een mooi consult bij de adviseurs van AngelGuidance.

Paragnost AngelGuidance

                           paragnost         paragnost       jolandaangelguidance07

Paranormaal advies voor 18+ en medische vragen kunnen niet beantwoord worden, raadpleeg daarvoor Uw arts/specialist.