Angelguidance

Inwijding

Inwijding in Angellinks, initiaties of inwijdingen om je krachtig te verbinden met de engelen

Angellinks zijn afstemmingen op de engelen energieën. Dus a.h.w. een lijntje met de engelen. Degenen die hiervoor hun initiaties hebben gehad, kunnen nog krachtiger gebruik maken van de engelen energieën van het “Angel-team,

Bestaande uit de Serafijn Rose Aura en de Aartsengelen Michaël en Gabriël,

Raphaël en Uriël. Zij zijn naar voren gestapt om innerlijk en krachtig te werken met hen die de initiaties hebben ontvangen.

Via de Angellinks concentreren zij zich erop om jou te helpen met het ontwikkelen van jouw pure engelen kwaliteiten van onvoorwaardelijke liefde, niet oordelend, moed, schoonheid en vreugde in je leven.

Naast deze belangrijkste eigenschappen, die worden versterkt, zal ieder engelenwezen een gids voor je zijn op verschillende  manieren, zoals je bijstaan in je zoektocht binnen het engelen rijk, je bijstaan in je Goddelijke heling, ” je pad verlichtend ” naar de toekomst, je creatieve vaardigheden stimulerend en je verbinding met het etherische doeltreffender makend.

De initiaties zorgen voor een permanente energetische verbinding met het “Angel-team” zoals we deze groep noemen. Vanaf het moment van initiatie zal je voelen en merken dat de engelen er zijn.

Door deze permanente verbinding met jou zal het A-team je inspiratie en ondersteuning geven terwijl ze je zullen helpen om je pure kwaliteiten te belichamen en te ontwikkelen door alle fases van je leven. De initiaties worden op afstand gedaan.

De inwijdingen worden op de dinsdagavond gegeven.

Je kunt deze maand een inwijding ontvangen voor 35 euro  dus geef je snel op!

(35 euro per inwijding)

Inwijding verbinding met de engelen

Naam
Email
Selecteer een naam
Prijs € 35
Betaal opties

Selecter uw betaalmethode

Start betaling

Voor de initiaties krijg je een beschrijving toegestuurd, als je de 5 initiaties hebt gehad krijg je via de mail een certificaat opgestuurd.

 

inwijding