Angelguidance

medium

Medium beschikt over de paranormale gaven van het helderhoren, heldervoelen, helderweten, helderzien en helderruiken. Bij ieder medium kunnen het verschillende gaven zijn die sterk ontwikkeld zijn. Sommige mediums beschikken over een aantal gaven en sommige over 1 of 2 van de invoelende gaven.

Een medium kan tevens contact maken met een overleden dierbare en boodschappen doorgeven vanuit gener zijde. Wat een medium voor jou kan betekenen kun je heel ruim zien. Doordat een medium over verschillende gaven beschikt is de herkenning van de persoonlijke boodschap al snel aanwezig. Doordat jouw energie waargenomen wordt ervaar je herkenning en ontvang je erkenning voor jouw emoties.

Ben jij iemand verloren? Heb jij afscheidt moeten nemen van iemand die jou zeer dierbaar is? Vraag dan aan het medium of hij/zij contact wil leggen voor je. Geef geen informatie over de overleden persoon maar wacht rustig af dat je dingen te horen krijgt over de overleden dierbare die voor jou herkenbaar zijn. Zo weet jij zeker dat het om de juiste persoon gaat. Een boodschap ontvangen vanuit gener zijde kan voor jou helpen in het rouwproces. Je kunt alsnog afscheid nemen als je daar in het leven geen gelegenheid voor gehad hebt. Dit helpt jou bij het verwerken en los laten van de persoon waar het om gaat.

Mediums kunnen tevens het verleden, het heden en de toekomst waarnemen. Je kunt het zien als een ladder, het midden van de ladder is het hier en nu, tijdens het consult kunnen mediums een stapje terug op de ladder gaan richting het verleden. Of een aantal treden omhoog richting de toekomst. Zo ontvang jij de boodschap die voor jou van belang is, volledig afgestemd op jouw energie. Wees welkom met al jouw vragen bij de mediums van AngelGuidance.

 

Medium AngelGuidance

       angelguidance Jolanda box 03      medium        medium

 

Paranormaal advies is alleen voor 18+ Vragen op het medische vlak kunnen alleen door arts/specialist beantwoord worden.