Angelguidance

tarotist

Tarotist, een kaartlegging met tarot kaarten om een helder beeld te krijgen van wat er gaande is in het leven van de vrager. De tarot is een manier van waarnemen aan de hand van de tarotkaarten. Een tarot legging wordt gedaan door een tarotist die niet alleen beschikt over de kennis van de kaarten maar tevens ook gebruik maakt van de paranormale gaven.

De combinatie van de tarotkaarten en de gaven kan zich uiten in het ontvangen van een prachtige duidelijke reading. De tarotist voelt in op jouw energie tijdens het schudden van de kaarten. Sommige tarotisten zullen je vragen om stop te zeggen en sommige voelen dit zelf in. De tarotkaarten duiden wat er in het verleden heeft gespeeld. Wat er momenteel gaande is in jouw leven. En wat jij voor de nabije toekomst kunt verwachten.

Uiteraard kun je bij een tarotlegging gerichte vragen stellen en zullen de kaarten ook een gericht antwoord bieden op jouw vraag. Wees daarom concreet en duidelijk in jouw vraagstelling zodat de kaarten ook een duidelijke weergaven kunnen geven wat jij de komende periode kunt verwachten.

Tarotisten kunnen gebruik maken van verschillende kaartendeks zoals de tarot ridder white. Veel tarotisten werken tevens ook graag met de lenormand en zigeuner waarzegkaarten.

Een kaartlegging met de tarotkaarten is een eeuwenoude manier van waarnemen. Je zult versteld staan van de waarnemingen die gegeven worden door middel van een kaartlegging. Of het nu gaat over jezelf of dat je een vraag hebt over iemand die heel dicht bij je staat. De tarot kaarten bieden duidelijkheid waar nodig is en geven jou een positieve energie mee met toekomstbeeld wat je voor de komende periode kunt verwachten.

Vragen over de liefde worden veelal gesteld aan een tarotist. Net zoals vragen over de toekomst in het algemeen of gerichte vragen over werk en verhuizing. Welke vraag er ook speelt in jouw leven. Als je duidelijkheid wilt dan kunt je dat door middel van een tarotlegging van een tarotist zeker verwachten.

Tarotist AngelGuidance

tarotist    tarotist    tarotist

Paranormaal advies is alleen voor 18+ Vragen op  medisch vlak wordt niet beantwoord door de lichtwerkers, raadpleeg altijd Uw arst/specialist