Angelguidance

Hij houdt van mij

 

Van dier tot mens en van mens tot dier.

Hij houdt van mij om wie ik ben. Zonder twijfel voelt hij de liefde en is altijd blij om mij te zien. Hij geeft er niet om hoe ik er uit zie, in welke humeur ik ben of hoe ik doe. Hij houdt van mij om wie ik ben en geeft dat gewoon toe. Hij laat het zien in elk gebaar dat hij dit voelt voor mij. Zonder twijfel en zonder gedoe geeft hij dit altijd toe. Iedere dag begroet hij mij vol liefde en genegenheid. Ik hoef niets aan mijzelf te veranderen, hij geeft er niet om wat ik bezit. Geen verborgen agenda’s, geen misgun en tot niets verplicht. Onvoorwaardelijke liefde is waarover hij beschikt. Uiteraard is dit wederzijds, mijn liefde voor hem is net zo groots. Vol dankbaarheid geniet ik iedere dag en zie hem als een groot geschenk. De verbinding die wij hebben is ongekend.

paragnost mens en dier

 

Een prachtige liefde van dier tot mens en van mens tot dier. Onvoorwaardelijke liefde is er en het is niet zo moeilijk om dat te ervaren of te geven/ontvangen in je leven. Dieren worden niet als gelijke gezien maar de mens is superieur. Echter beschikken zij over het vermogen van onvoorwaardelijke liefde, zoveel makkelijker dan de mens. Mensen mogen hier echt eens een voorbeeld aan nemen en in de leer gaan bij de dieren.

Veel mensen zijn op zoek naar onvoorwaardelijke liefde, echter hangen ze hier zelf heel veel voorwaarden aan vast om dat in hun leven te krijgen. Gisteren hoorde ik een man zeggen over een nieuwe liefde die hij heeft ontmoet. “Eerst maar eens zien hoe zij leeft, wat haar gewoontes zijn en hoe zij is in haar omgeving. Dan kan zij bij mij komen om mijn leven te ervaren en te zien hoe ik leef.” Ik begrijp maar al te goed waar zo een gedachtegang vandaan komt en waarom hij zo denkt en doet. Echter wil hij echt de liefde toe gaan laten mag hij stoppen met zo te denken en meer te kijken naar het hart van de vrouw, te zien wie zij werkelijk is. Ieder die al eerder een relatie heeft gehad is op een bepaalde manier beschadigt en heeft tijd nodig om te herstellen en weer te helen. We worden allemaal gevormd, laten ons vormen of vormen onszelf door het verleden.

Op 25 jarige leeftijd zei mijn vader een keer tegen mij “Zorg er voor dat je geen product van je verleden wordt” Toen begreep ik nog niet zoveel van zijn woorden maar ze zijn wel blijven hangen bij me en pas later begrepen. Iedere ervaring die je krijgt mag weer volledig los gelaten worden en wees in staat te handelen naar wie je bent en niet naar hoe je behandeld werd/wordt. Als je een nieuwe liefde ontmoet mag je ook met nieuwe ogen gaan kijken. De gene die je tegenkomt  heeft niets met jouw verleden te maken en is er ook niet verantwoordelijk voor om dit voor jou te helen. Wil jij onvoorwaardelijke liefde? Dan mag je onvoorwaardelijk kijken en geven.

 

Liefs Carolien