Angelguidance

Koorden van de ziel

Koorden van de ziel

Door de koorden van de ziel zijn wij met elkaar verweven. In verbinding met elkaar, als individu in het leven.

De koorden zijn al eeuwenoud, bestonden al voor dit leven.

Het bewustzijn is te klein om het alomvattende te zien, voelen en te weten.

Een zielsverwant, tweelingziel of zielsverbinding te ervaren. Een intens verhaal kan ontstaan zonder het geheel te verklaren.

Samen door het leven gaan, de illusie te verbreken. Te zien wat is en wat niet blijft vaak in gebreke.

Een ontmoeting met een zielsverwant, een heftige ervaring. Zet de wereld op z’n kop, voor het hart een openbaring.

De heelheid blijkt niet heel te zijn als weestand om de hoek komt. De angst, onzekerheid, oude pijn en ongeloof dat jij het waard bent.

De verbinding is al eeuwenoud en valt niet te verbreken. Er is maar 1 weg, dat is om er aan toe te geven.

Beide zielen mogen er aan toe zijn om het samen te ervaren. Is 1 van beide er niet zover, probeer het dan niet te verbreken.

Snij geen koorden door, knip, zaag, of vijl niet waar het niet valt te verbreken. Eer het koord en gun de ander een eigen weg door dit leven.

Gun en geef de vrijheid het eigen hart te vinden. Gehoor te geven aan het koord en gelijkwaardigheid te hervinden.

Een samenzijn zal komen, versmelting zal er zijn. De koorden zijn verbonden, samen 1 in de onzichtbare lijn.

 

De rede van mijn schrijven, ik hoor het zo vaak. Mensen die verbonden zijn met elkaar, de verbinding heel sterk voelen maar het samenzijn is nog niet gaande. Een intense ervaring waar ieder dan zijn of haar weg in mag vinden. Ondertussen is de energie van elkaar voelbaar. De verbinding is er dus dat kan ook niet anders. Het is niet makkelijk je eigen pad te gaan en ondertussen de energie van de ander waar te nemen. Het kan zo eigen zijn dat je soms het verschil wat van de ander is en wat van jezelf is niet voelt. Als het moment aanbreekt dat het soms wel eens te veel kan worden dan komt deze vraag bij een medium of paragnost terecht. Sommige raden dan aan de koorden te verbreken. Dit klinkt als een oplossing maar in de realiteit is dit niet mogelijk. Als een verbinding die eeuwenlang bestaat vanuit liefde, vanuit 1 geheel zijn. Hoe kun je dat dan verbreken? Wij zien als mens maar een klein deel van het geheel. Kunnen maar een deel bevatten. Echter is de illusie daar dat we de macht hebben zo een oude verbinding te verbreken. Je kunt snijden, knippen, vijlen, zagen wat je wil en al doe je dit met zoveel liefde voor jezelf en wellicht voor de ander. Hier is geen schaar, zaag, vijl of wat dan ook voor te vinden. Een echte zielsverbinding is en blijft. Het enige wat je kunt doen is bewust zijn en blijven wat van jou is en van de ander. Je kunt je lichaam opdracht geven alle energie die niet van jou is je lichaam te verlaten. Dit kan op het moment zelf helpen dat je dan even geen last hebt van het proces waar de ander doorheen gaat. Kijk onvoorwaardelijk naar het proces van de ander en gun hem of haar de weg naar het eigen hart en de koorden te vinden. Laat die gene vrij en je zult zelf in verbinding vrij zijn.

Liefs Carolien